TAFEL VAN W | verrassende maaltijden op bijzondere plekken

Op onregelmatige basis organiseer ik de Tafel van W. Een verrassende theatrale maaltijd aan een lange tafel die steeds op een andere plek staat. Voor iedereen uit de creatieve sector in Wageningen en iedereen die zich daarbij betrokken voelt. De 160 deelnemers nemen hun eigen stoel mee en afhankelijk van de instructies - die 24 uur van tevoren per mail worden verstuurd - soms meer.

Iedere maaltijd heeft een eigen thema dat in een korte spreekbeurt op tafel wordt toegelicht. Daarna staat het vrij een mening te vormen of te geven.

Tussendoor zijn er optredens van Wageningse artiesten en kunstenaars op tafel. Er is een ceremoniemeester die de orde bewaakt en na afloop wordt het besprokene geheel ondemocratisch samengevat in een manifest. Dat wordt als ongevraagd advies aan de burgemeester aangeboden.

De maaltijden wisselen tussen een (hele lekkere) boterham met pindakaas tot een fijnzinnig samengesteld meergangen menu. De maaltijden worden door verschillende cateraars, koks en

liefhebbers verzorgd. Wie meer wil weten of ook op de hoogte wil worden gehouden kijkt op www.tafelvanw.nl

 

De Tafel kan ook worden ingezet voor andere gelegenheden. Voor uw eigen gedenkwaardige feest of evenement. Van een brainstorm-bijeenkomst of een symposium tot een complete voorstelling met alles erop en eraan. Kijk op de factsheet voor meer informatie.

Ga terug